Suat15
Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 19/09/09 Yaş : 30 Nerden : İstanbul
| Konu: Broos'tan sert uyarı Çarş. Eyl. 23, 2009 7:20 am | |
| Alınan galibiyetlerle keyfi yerine gelen Belçikalı teknik adam, Barış ve Alanzinho'nun dikkatini çekti: En kısa zamanda kendinizi toparlayın. Böyle giderse sizden yararlanamam. Bordo-Mavililer’in son iki haftada aldığı iki galibiyetle keyfi yerine gelen teknik direktör Hugo Broos, disiplini ise elden bırakmıyor. Belediye ve Antalyspor zaferlerinin ardından, futbolcularından konsantrasyonlarını kaybetmemelerini isteyen Belçikalı çalıştırıcı, Barış Memiş ve Alanzinho’nun ise dikkatini çekti. İki futbolcudan kendilerini en kısa zamanda toplamalarını isteyen Broos’un, “Eğer böyle giderse sizden yararlanmam imkansız. Bu takımın bir parçasısınız ve ona göre davranmalısınız” dediği öğrenildi. ‘Duyarlı olmalısınız’ Daha önce yaptığı açıklamada, kadroda yer verdiği isimlerin forma garantisi olmadığını vurgulayan tecrübeli teknik adamın, iki oyuncusuyla yaptığı özel görüşmede ise, “Ben her futbolcumun her an oynayacakmış gibi hazır olmasını istiyorum. Sizden de duyarlı olmanızı bekliyorum” dedi. Barış ve Alanzinho’nun da hocalarına ilerleyen haftalarda kendilerini göstereceklerine dair söz verdiği belirtildi. | |
|